O familie întreagă, atacată de un rottweiler

Trei persoane au ajuns la spital, duminică noaptea, după ce au fost atacate de un rottweiler. Este vorba, mai exact, de o familie întreagă din Ploiești. Printre cei răniți, este și un copil de șapte ani. Câinele este al familiei și ar fi atacat copilul după ce a fost lăsat în curtea casei, iar cel mic ar fi vrut să-l hrănească. 

"La data de 13 martie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală din municipiul Ploiești s-au prezentat trei persoane, un bărbat în vârstă de 74 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 7 ani, declarând că au fost atacați în curtea casei lor, din comuna Albești Paleologu, de câinele familiei. 

Din verificări a rezultat faptul că, în seara zilei de 13 martie, câinele a fost lăsat liber în curtea locuinței, atacând la un moment dat membrii familiei. 

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, respectiv, dacă proprietarul câinilor a respectat prevederile OUG 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, urmând a se dispune măsuri în consecință", a anunțat Poliția.

Vizualizări: 2,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: