Noi mărturii în instanță în procesul lui Gheorghe Neață

Noi emoții pentru chirurgul Gheorghe Neață. Medicul este citat, astăzi, la Tribunalul Gorj, unde are loc un nou termen în procesul în care doctorul este judecat pentru luare de mită. 

 „Acordă termen la data de 19.10.2023, ora 09:30, în vederea administrării probei testimoniale”, transmite instanța de judecată.

Procesul a fost înregistrat în urmă cu aproape doi ani, dar nu a avansat prea mult. Medicul a primit amânare după amânare și verdictul final pare departe. Cazul lui Gheorghe Neață a fost preluat de toată presa națională după ce a fost interceptat de procurori cum număra șpaga primită în spital de la pacienți sau cum se ruga zilnic să nu fie prins de procurori. 

Între timp, doctorul s-a mai ales cu două dosare penale pentru malpraxis. Ultimul, chiar luna trecută, după ce o femeie din Novaci a murit la scurt timp după ce a fost operată de medicul Neață. Asta în ciuda faptului că doctorul i-a dat asigurări familiei că operația a decurs bine. Familia femeii a acuzat medicul nu doar de malpraxis, ci și de luare de mită.

În acest dosar, medicul este sub control judiciar.

Vizualizări: 3,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: