Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat miercuri de Curtea de Apel București la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr când conducea drogat și beat, potrivit minutei.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu – preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au finalizat în 11 septembrie dezbaterile în dosarul aflat în faza de apel.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident. El nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi, în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu participa la o petrecere dată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, unde a consumat alcool. La un moment dat, află că fosta sa iubită, de care tocmai se despărţise, se afla într-un club din Parcul Herăstrău. Martorii povestesc că el s-a certat continuu la telefon cu fosta iubită, era nervos şi ţipa, însă i-a promis gazdei că nu se va urca la volan în starea în care se afla, scrie G4Media.

Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: