Nepoata premierului Ciolacu, angajată la Radio România

Nepoata actualului premier Marcel Ciolacu, Ioana Andreea Ciolacu, ocupă funcția de "specialist în dezvoltare organizațională" la Societatea Română de Radiodifuziune.

Andreea Ciolacu a absolvit Regia, specializarea artă fotografică, conform informațiilor furnizate de unchiul său, liderul PSD Marcel Ciolacu. Din 2020, ea a fost numită și consilier la Institutul Cultural Român (ICR). În ciuda cererii adresate Societății de Radiodifuziune în temeiul Legii informațiilor de interes public, prin care se solicita detalii despre modul în care a fost angajată la Radio, instituția a respins solicitarea. 

Conform declarației de avere semnate pe 16 iunie 2023 de către Ioana Andreea Ciolacu, în anul 2022 ea a încasat suma de 62.777 lei de la Societatea Română de Radiodifuziune în calitate de "specialist în dezvoltare organizațională".

Contactată de G4Media.ro, Andreea Ciolacu a declarat că nu dorește să discute cu reporterul, menționând că este în concediu de maternitate. Conform informațiilor G4Media.ro, ea a devenit mamă cu câteva săptămâni în urmă.

Vizualizări: 1,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: