Romanescu a anunțat că pleacă la PSD. ”Îmi voi urma echipa”

Primarul liberal Marcel Romanescu a declarat într-un interviu la Radio Infinit că își va urma echipa la PSD.

Câțiva membri ai echipei Romanescu au părăsit PNL Gorj și s-au înscris în PSD Gorj. Romanescu anunță că nu va rămâne singur și își va urma echipa. ”Și cu asta am spus tot”, a declarat Romanescu.

Aproape întreaga emisiune, primarul a făcut campanie PSD, vorbind inclusiv despre proiecte propuse de PNL în 2020, pe care nu le susținea atunci, dar le susține acum din echipa PSD, cum ar fi spitalul. În fapt, în 2020 era o propunere de construire a unui spital nou, cu finanțare identificată, în timp ce PSD vorbește acum despre o extindere a actualului spital, pentru care nu este un contract semnat. 

PSD are în jur de 40% în sondaje, mai spunea Romanescu. 

”Îmi voi urma echipa. Unde sunt ei sunt și eu. Și cred că asta spune tot. Nu voi rămâne singur”, a declarat Romanescu.

După dizolvarea conducerii organizației PNL Târgu Jiu, câțiva membri ai PNL Târgu Jiu au apărut în fotografii în fața sediului PSD Gorj, alături de social-democrații Mihai Weber și Cosmin Popescu. Au plecat la PSD, în general, angajați ai primăriei Târgu Jiu sau persoane direct legate de primărie, în activitate, cum ar fi Adrian Dăianu- director Edilitara și Dan Ilieș- director în cadrul CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 4,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: