Ministrul Budăi a reușit să-i bage pe angajații CEO în greva foamei

Decizie radicală luată de angajați ai CE Oltenia, după discuția de luni, cu ministrul muncii Marius Budăi. 

Update: Câteva ore mai târziu, angajații l-au abordat din nou pe ministrul Marius Budăi,  care părăsea clădirea Ministerului Muncii. Nicio concluzie nici de data aceasta.

”În urma discuțiilor purtate pentru deblocarea și aplicarea în totalitate a prevederilor legii nr.197/2021, discuții avute cu Domnul Marius Budăi, Ministrul Muncii și Domnul Cristian Vasilcoiu, Ministru Secretar de Stat, am hotărât să intrăm în protest extrem (GREVA FOAMEI), în fața Ministerului Muncii!”, este anunțul sindicalistului Manu Tomescu.

Ei anunță că nu sunt de acord cu modalitatea de modificare a legii 197. ”Le cerem să respecte Constituția României și să aplice în totalitate prevederile legii nr.197/2021, exact așa cum s-au emis deciziile de pensionare pe această lege, DECIZII DEFINITIVE la Curtea de Apel Alba Iulia și reconfirmate prin DECIZIA I.C.C.J de aplicare în totalitate a tuturor prevederilor legii nr.197/2021!
Vom continua acest PROTEST EXTREM până când vor fi emise de către casele de pensii, primele DECIZII pe legea nr.197, și bineînțeles atâta cât ne va permite sănătatea”, a mai scris acesta pe Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 3,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: