Militaru a luat încă un fost golgheter la Pandurii, cu experiență în Liga 1!

Dragoș Militaru colecționează foști golgheteri de la Pandurii sub bagheta sa la Chindia Târgoviște, acolo a adus încă un fotbalist cu experiență. Recent retrogradata în Liga 2 a ajuns la nouă achiziții în doar două zile de la reunire iar ultimul sosit este fostul pandur Andrei Blejdea. 

Dragoș Militaru și-a impus deja strategia de transferuri la Chindia Târgoviște unde a adus încă un fotbalist cu experiență. 

Clubul preluat recent de gorjean  anunță transferuri de fotbaliști zilnic pentru a construi o echipă de promovare în Liga 1. Miercuri, 28 iunie, clubul recent retrogradat în Liga 2 a făcut publică aducerea unui fotbalist experimentat, a extremei Andrei Blejdea. Acesta a fost golgheter la Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2, dar ulterior a jucat la mai multe formații din prima ligă, având o mare experiență. 

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a evoluat sezonul trecut tot în Liga 2, dar la Gloria Buzău, alături de care a bifat barajul de menținere/promovare în Liga 1 a României, cu UTA, dar pe care l-a pierdut.

Noua extremă a Chindiei Târgoviște a evoluat mai întâi în Elveția (FC Wil), Slovenia (NK Zarica Kranj) și Germania (Eintracht Braunschweig II) înainte să se întoarcă acasă, în România. 

De-a lungul carierei, extrema născută la București a mai fost legitimat la  Pandurii, Campionii FC Argeș, ”U” Cluj, FC Hermannstadt și Dinamo.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: