Milionar controversat, victorie la Gorj. A scăpat de arestul la domiciliu

Alexandru Nicolae Bodi, un afacerist controversat, a scăpat după mai bine de cinci luni de arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat sub control judiciar de către Tribunalul Gorj, pe o perioadă de 60 de zile.

Procurorii l-au vrut însă pe afacerist după gratii. „Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive faţă de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae, formulată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Craiova nr. 251D/P/2015 din 01.04.2021”, se arată în minuta sentinței din 6 aprilie.

Bodi a fost ridicat de mascați la începutul lunii noiembrie, fiind acuzat de trafic de persoane și proxenetism, într-un dosar cu greutate, alături de 29 de nume din lumea interlopă.

Bodi nu poate pleca din țară și nu are voie să ia legătura cu persoanele vătămate din acest dosar, lista fetelor care ar fi avut de suferit de pe urma proxeneților fiind una destul de lungă.
Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 4,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: