Meci important pentru baschetbaliştii CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au parte la finalul săptămânii de o nouă confruntare în Liga Naţională. Duminică, 6 februarie, CSM Târgu Jiu se va duela cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a-19-a din LNBM.

Meciul cu Dinamo este programat pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, şi va începe la ora 18.00. Jucătorii de la Târgu Jiu nu au renunţat la lupta pentru un loc în play-off dar pentru a rămâne în luptă, sunt obligaţi să câştige meciul cu Dinamo, mai ales că cele două echipe sunt vecine de clasament în acest moment.

Deşi a pierdut ultimele confruntări cu echipe de top din baschetul românesc, Oradea sau Voluntari, CSM Târgu Jiu a practicat un baschet de bună calitate, aşa cum s-a văzut la ultimul meci. Bazată pe evoluţiile bune din aceste meciuri, formaţia gorjeană porneşte la luptă în meciul cu Dinamo cu gândul doar la victorie. De partea cealaltă, Dinamo a făcut câteva modificări în lot, dar şi pe banca tehnică, astfel că la Târgu Jiu se anunţă un meci extrem de interesant la care elevii lui Davitkov îşi doresc să aibă din nou parte de susţinerea extraordinară a publicului de la Târgu Jiu. „Un meci foarte important pentru noi, un meci pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Întâlnim o echipă bună ce a schimnat de curând antrenorul şi doi jucători. Va fi un meci foarte greu, dar dacă ne vom continua evoluţiile bune de la meciurile precedente, cu siguranţă avem şanse mai mari să câştigăm acest meci. Este un meci foarte important şi ne aşteptăm să avem alături de noi caţi mai multi suporteri, iar la final să ne bucurăm împreună de victorie”, a spus pe site-ul oficial antrenorul Jordanco Davitkov.

Gorjenii de la CSM sunt pe locul 13, cu 22 de puncte, în timp ce oaspeţii de la Dinamo ocupă locul 14, cu 19 puncte.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: