Meci de baschet în LNBM: CSM Târgu Jiu – Rapid!

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește duminică o nouă partidă din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Rapid București, într-un meci care contează pentru etapa a 7-a din Conferința A.

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare dificilă în Liga Națională. După ce a evoluat etapa trecută pe terenul campioanei, U BT Cluj Napoca, CSM Târgu Jiu revine pe parchetul din Sala Sporturilor, pentru duelul cu Rapid București. Baschetbaliștii grupării gorjene vor avea de înfruntat un adversar cu ambiții mari și în acest sezon, anunță csmtargujiu.ro.

Rapid, una dintre echipele puternice din ediția precedentă de campionat, se anunță și în acest sezon una dintre formațiile pretendente la primele locuri în LNBM. Oaspeții au început bine și actualul sezon, cu un bilanț de patru victorii și o înfrângere în timp ce CSM Târgu Jiu are două victorii în actuala stagiune. „Baschetbaliștii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să le facă viața grea giuleștenilor. Au tras tare la antrenamente și vor să câștige în fața Rapidului. Nu va fi ușor, dar cu ajuntorul fanilor, băieții lui Basic sunt gata să dea totul pe parchet pentru a răpune Rapidul”, scrie sursa citată.

Partida va începe la ora 18:00 iar baschetbaliștii gorjeni promit că vor da totul pentru victorie și își cheamă suporterii la sală. ”Vom lupta și vom face tot ce ține de noi ca să câștigăm acest meci”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid, antrenorul Kresimir Basic.

Galerie foto



Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: