Cum poți să scapi de petele maronii de pe piele!

Petele maronii de pe piele apar odată cu înaintarea în vârstă și se poate întâmpla oricui. Ele apar cel mai adesea pe părți ale pielii care au fost expuse la radiații solare, adică pe față, dosul mâinilor, decolteu și umeri.

Petele nu reprezintă o problemă de sănătate, dar pot fi neplăcute din punct de vedere estetic fiind asociate cu îmbătrânirea.  Hiperpigmentarea apare din cauza producției crescute și neuniforme de pigment de melanină în piele.

Petele maronii de pe față și piele sunt o problemă pentru mulți și afectează încrederea în sine. Cel mai adesea, aceste pete apar pe față, brațe și umeri și picioare, iar de-a lungul anilor numărul lor crește constant. Din fericire, există o modalitate de a scăpa de ele în mod eficient.

Aveți nevoie doar de două ingrediente pentru a amesteca și a aplica pe zonele afectate, ceapa proaspătă și oțetul. Luați o ceapă proaspătă și tăiați-o cubulețe, apoi puneți-o într-un blender și amestecați-o bine. După aceea, adăugați oțet, amestecați bine până obțineți un amestec omogen.

Luați un disc de bumbac și înmuiați-l în amestec, apoi aplicați-l pe zonele de piele unde sunt pete maronii. Faceți acest tratament în fiecare zi timp de aproximativ o lună.

Primele efecte se vor observa deja după șapte zile, dar trebuie continuat  până când scăpați complet de pete.

Vizualizări: 12,425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: