Tumoră uriașă, extirpată la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

O pacientă în vârstă de 74 de ani, din județul Gorj, a fost supusă cu succes unei intervenții chirurgicale complexe pentru îndepărtarea unei tumori imense din abdomenul său. Tumora, cu o greutate impresionantă de 11,5 kilograme, a fost extirpată cu succes de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Pacienta, care s-a internat la începutul săptămânii în Secția Chirurgie 1 a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, suferea de o afecțiune gravă care îi afectase profund starea de sănătate. Problemele respiratorii, dificultățile de mișcare și tulburările de tranzit intestinal reprezentau doar câteva dintre simptomele provocate de prezența tumorii voluminoase în abdomen.

Intervenția chirurgicală a fost realizată pe data de 17 aprilie de către o echipă medicală dedicată, condusă de dr. Marian Diaconescu și dr. Constantin Vilaia, medici specialiști în chirurgie, împreună cu dr. Virginia Armega, medic specialist în ATI. 

Operația a durat o oră și 50 de minute și s-a desfășurat fără complicații, cu îndepărtarea totală a tumorii masive. Pacienta se află în prezent în Secția Chirurgie 1 pentru recuperarea post-operatorie, iar starea sa este monitorizată atent de către personalul medical.

Vizualizări: 2,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: