Mărturia târgujianului care susține că a fost bătut de mascați

Un tânăr din Târgu Jiu susține că a fost lovit de polițiștii de la trupele speciale din Brașov. Mascații au descins la locuința acestuia căutându-l pe fratele lui, implicat într-o rețea de fraude informatice. Reprezentanţii poliţiei susţin că tânărul ar fi împiedicat ancheta şi de aceea a fost încătuşat pe timpul percheziţiei. Se fac, totuşi, cercetări pentru purtare abuzivă.

Bărbatul de 27 de ani a spus la Pro TV că a rămas singur cu mascaţii preţ de minute bune și că ar fi fost lovit.

Agenții de la trupele speciale veniseră în zorii zilei la locuința din Târgu Jiu, în căutarea unui suspect implicat în fraude informatice, la Brașov. L-au găsit doar pe fratele suspectului.

Radu Bodislav – bărbatul lovit: „Au început să tăbare cu pumni, picioare, cu ce s-a putut, plus de asta ziceau să fiu calm, să nu mai fiu recalcitrant și eu chiar nu mă opuneam”.

Andra Borcan – prietena bărbatului: „Eu când m-am băgat între ei ca să nu îl lovească, m-au scos de pe hol, m-au pus pe scară și mă țineau de mâini și de picioare și atunci mi-a venit foarte rău, cred că am leșinat câteva secunde”.

Irina Bodislav – mătușa bărbatului: „Era încătușat aici pe scară, strâns legat de mâini, unul îl ținea de gât, am întrebat de ce îl băturăți, unul dintre dânșii, mai scunduț, mai flegmatic, era acolo în colț, a zis că când îl ținurăm să îl legitimăm, dădu cu capul de pardoseală”.

Pentru că femeilor li s-a făcut rău, poliţiştii au chemat ambulanţa. La spital a fost dus şi bărbatul.

Mihaela Țicleanu – purtătorul de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Tg. Jiu: „Acesta prezenta multiple contuzii și escoriații. A fost trimis la un consult neurologic, dar nu a avut nevoie de internare, plecând acasă cu recomandări”.

Tânărul a depus plângere împotriva agenţilor, mai notează Știrile Pro TV.

Galerie foto


Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: