Mai mulți fotbaliști de la echipe din Liga 2 și 3, citați de FRF pentru participare la pariuri!

O serie de fotbaliști de la echipe din Liga 2 și Liga 3 care evoluează la echipe din Timiș au fost citați de FFR pentru a fi judecați pentru participarea la pariuri sportive, informează liga2.ro. Aceștia urmează să se prezinte săptămâna viitoare în fața Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Inițial doar Răzvan Cluci, jucător de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii trecut și pe la Ripensia în urmă cu câteva sezoane, a fost convocat la comisie și a primit o suspendare și amendă pentru că avea cont la pariuri sportive. 

Acum, conform liga2.ro, alți patru jucători au fost citați de FRF, fiind vorba de Andrei Făgărășanu, Andrei Mura (ajunși de curând la Poli Timișoara), Cosmin Mancaș (ajuns la CSC Dumbrăvița, cu care a și jucat deja un prim amical) și Mihai Hecsko, fost la Ripensia mai multe sezoane în Liga 2, singurul care ar urma să continue cu ghirozenii de la 1 iulie încolo.

Este vorba de acuzații similare aduse lui Cluci, că aveau cont la pariurile sportive, aspect strict interzis jucătorilor de fotbal.

Ofițerul de integritate al FRF, Virgil Pascu, a fost prezent la mai multe cluburi din vestul țării, au recunoscut oficialii uneia dintre echipe. ”El când a fost la noi ne-a spus că a fost la mai multe cluburi din vest. Dar nu a vrut să dea mai multe detalii. Noi am întrebat ca să știm și noi cum să facem contractele. Noi am primit o citație, dacă dorim să ne constituim parte, dar nu este obligatoriu. Pentru 3 iulie. Cei trei au plecat. Hecsko mai este jucătorul nostru, da”, a declarat în exclusivitate pentru liga2.ro Marius Poclid, directorul CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

În ceea ce-l privește pe Răzvan Cluci, el încă nu a primit o motivare a primei decizii de suspendare, de o lună și de amendă de 5000 de lei. 

Jucătorul nu va mai continua la clubul din comuna de lângă Aeroportul Timișoara. Sancțiunea dictată de FRF pare oricum doar de sperietură. ”Nu e clar cu suspendările. Înainte se dădeau pe etape, acum e pe luni. Nimeni nu ne-a lămurit dacă sunt luni competițiionale sau calendaristice”, a mai spus Poclid.

Rămâne de văzut dacă cei patru fotbaliști vor fi suspendați și ei de Comisia de Disciplină și Etică a FRF. 

Vizualizări: 601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: