Universitatea Craiova va juca un amical cu campioana Bulgariei

Aflată în cantonament în Bulgaria, Universitatea Craiova este nevoită să joace meciuri amicale cu echipe din zona respectivă. Un viitor adversar va fi campioana țării vecine, Ludogorets Razgrad.

Al treilea amical al Universităţii Craiova în cadrul stagiului de la Bansko va fi contra campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, a anunţat clubul din Bănie. Oltenii au jucat deja un amical conta bulgarilor de la Botev Plovdiv iar miercuri seara avea programat al doilea joc de verificare.

Amicalul cu campionii din Bulgaria  se va disputa sâmbătă, 1 iulie, de la ora 18.00, în cadrul complexului „Evima” de la Bansko. Universitatea Craiova şi Ludogorets au mai jucat trei meciuri amicale în stagiile de pregătire, bulgarii câştigând cu 2-0 în 2018, în Antalya, şi de două ori cu 1-0 în Austria, în 2015 şi 2017.

Ludogorets a jucat deja două meciuri amicale în cadrul stagiului de la Bansko, învingând cu 3-0 pe Lokomotiv Plovdiv şi cu 1-0 pe Marek Dupnitsa. În primul tur preliminar al Champions League, Ludogorets se va duela cu campioana din Kosovo, Ballkani.

După o săptămână de pregătire în Bulgaria, în staţiunea Bansko, Universitatea Craiova a disputat un primul meci amical din acest stagiu, contra formaţiei bulgare Botev Plovdiv, locul 10 în campionatul trecut al primei ligi de la sud de Dunăre. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Creţu (4) şi Florin Gaşpar (75).

Eugen Neagoe îi are la dispoziţie de marți şi pe fundaşii Gjoko Zajkov şi Basilio Ndong, care au beneficiat de câteva zile de pauză după ce au participat la acţiunilor naţionalelor Macedoniei de Nord, respectiv Guineei Ecuatoriale. Lipsesc de la pregătire în continuare cei patru internaţionali de tineret, Screciu, Cîmpanu, Işfan şi Markovic, care au participat cu naţionala lui Emil Săndoi la turneul final Euro 2023.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: