Moment de reculegere la amicalul Universității Craiova pentru suportera ucisă

Universitatea Craiova a disputat miercuri seara al doilea meci amical din cantonamentul pe care echipa lui Eugen Neagoe îl susține în Bulgaria. Meciul a început cu un moment de reculegere pentru tânăra suporteră a echipei oltene, Melissa, ucisă în Grădina Botanică din Craiova.

Universitatea Craiova a câştigat amicalul cu vicecampioana din Kosovo, FC Drita Gijlan, scor 2-0. 

Înainte de startul jocului, cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria Melisei Lungu, fata ucisă cu sânge rece marţi, la Craiova, în Grădina Botanică. Cu această ocazie, Universitatea Craiova a transmis condoleanțe familiei îndoliate, atât fetiţa, cât şi tatăl ei fiind abonaţi ai clubului din Bănie, tatăl fetei făcând chiar afaceri cu Mihai Rotaru.  

În al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Bulgaria, Universitatea Craiova a întâlnit, în complexul „Evima” din Bansko, vicecampioana din Kosovo, formaţia FC Drita Gijlan. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Creţu (76), cu un şut din afara careului, şi Ante Roguljic (83), care a driblat câţiva adversari şi a tras lângă bară de la 20 de metri.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: D. Lazar (46 L. Popescu) – Vlădoiu (46 Mitran), Mendy (66 Gaşpar), Raul Silva (46 Badelj), Borța (55 Bancu) – Căpățînă (46 Sala), Mateiu (46 Al. Creţu) – A. Ivan (46 Roguljic), M. Danciu (66 Stana), Mitriță (46 Găină) – Koljic (46 A. Trică).

Vizualizări: 1,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: