Lupuţ: Nu există nicio favorită în meciul cu Steaua

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ,  a tras concluzia că nu există nicio favorită înaintea meciului cu Steaua Bucureşti. Meciul din etapa a doua a Ligii 2 este programat să se dispute marţi, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Echipa lui Cristian Lupuț n-a reușit, în urmă cu 2 zile, să învingă o nou-promovată în Liga 3 într-un meci amical dar speră să încurce Steaua în meciul din etapa a doua. După ce a remizat în runda inaugurală din Liga 2, 2-2 la FC Brașov, ACS Viitorul Târgu întâlnește și în etapa a 2-a tot o nou-promovată. Formația gorjeană joacă marți, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu Steaua București, iar antrenorul Cristian Lupuț crede că echipa sa are avantajul experienței la nivelul eșalonului secund. ”Părerea mea este că nu există nicio favorită, fiindcă e început de campionat, iar echipele nu și-a regăsit încă ritmul necesar competiției, dar pot să spun că, din punct de vedere statistic, pornim cu prima șansă, fiindcă suntem echipa care are experiență la nivel de Liga 2. Ei sunt nou-promovați, dar trebuie să fim atenți, fiindcă au jucători experimentați”, a declarat antrenorul Cristian Lupuț, la Radio Accent.

La debutul în Liga 2, Steaua a învins, în Ghencea, cu 1-0 FK Csikszereda, echipă care în sezonul trecut a fost superioară celor de la ACS Viitorului Târgu Jiu, prin prisma faptului că a evoluat în play-off, nu în play-out.

Partida Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua București va fi arbitrată de Florin Ovidiu Mazilu, din Satu Mare, ajutat de arbitri-asistenți Raul Ghiciulescu și Călin Cimponeriu, ambii din Lugoj. Marius Nechita Chioran (Cluj – Napoca) va fi arbitru de rezervă, iar observatori au fost delegați Fevronia (Craiova) și Romeo Malac (TImișoara).

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: