ACS Viitorul Târgu Jiu, egal în amicalul cu Viitorul Șimian

ACS Viitorul Târgu Jiu a susţinut în week-end un meci amical, neanunţat, cu formaţia de Liga 3 Viitorul Şimian. Scorul partidei amicale, care s-a disputat pe un teren de antrenament de la Târgu Jiu, a fost egal, 3-3.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a jucat oficial în week-end, pentru că abia maţi are programat jocul din etapa a doua a Ligii 2. Echipa lui Cristian Lupuţ a  profitat de faptul că va juca următorul meci oficial după trei zile şi, sâmbătă, a programat un amical pentru ca jucătorii să nu aibă o pauză prea mare de la ultimul meci disputat.

ACS Viitorul joacă tocmai marți meciul cu CSA Steaua București, din runda secundă a Ligii a 2-a, și a planificat în ultimul moment amicalul cu Viitorul Șimian. Inițial, echipa mehedințeană ar fi trebuit să joace sâmbătă cu CSO Filiași dar amicalul s-a anulat şi mehedinţenii s-au reorientat.

Viitorul Şimian a făcut „cel mai bun joc din perioada de pregătire”, după cum a informat săptămânamehedinţeană.ro. Jocul s-a disputat pe terenul 3 din cadrul Complexului Municipal  din Târgu Jiu. Echipa mehedințeană a remizat, scor 3-3, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, golurile oaspeţilor de la nou-promovata în Liga 3 fiind marcate de Passi Njopgang, Ionel Lătea și Andrei Sărăcin .

Vlad Rusu, Gabriel Dodoi și Paul Copaci un marcat pentru divizionara secundă.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: