Madikaba Doumbia poate debuta cu Steaua

Mijlocaşul francez Madikaba Doumbia, ultimul jucător transferat de echipa lui Nicolae Sarcină, poate debuta pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în etapa a 2-a a Ligii a 2-a. Partida cu Steaua Bucureşti este programată marți, de la ora 19:00, la Târgu Jiu.

După ce a părăsit Dunărea Călărași sezonul trecut, mijlocașul francez transferat recent de ACS Viitorul, a fost legitimat pentru o scurtă perioadă de timp, martie – iulie, în liga a doua din Slovenia, la NK Krka. Deși nu se poate spune că a jucat puțin în acest interval, 10 meciuri și a și marcat de trei ori, angajamentul nu a fost prelungit, iar Madikaba Doumbia s-a întors astfel în România.

Anterior primei experiențe din România, fotbalistul din Franța a mai jucat pentru câteva echipe din ligile inferioare din țara natală și Italia. Fotbalistul francez are 28 de ani și poate juca pe postul de mijlocaș central la închidere sau pe postul de fundaș central.

Acesta poate debuta oficial la meciul cu Steaua Bucureşti, programat marţi, cu începe de la ora 19:00, pe stadionul din Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu are un punct după prima etapă, după ce as remizat, scor  2-2 cu FC Brașov.

Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: