Negocierile pentru transferul lui Messi au fost încheiate

Lionel Messi s-a despărțit de FC Barcelona după 21 de ani. Acesta este pe cale să semneze cu Paris Saint Germain, echipă la care activează bunul său prieten și fostul coechipier Neymar.

În urmă cu două zile, Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va continua pe Camp Nou, după o viață întreagă petrecută în tricoul blaugrana și 35 de trofee cucerite alături de gruparea catalană. După mai bine de 15 ani de rivalitate, Lionel Messi ar putea fi coechipier cu Sergio Ramos (35 de ani), fostul fundaș central al lui Real Madrid, care a semnat în această vară cu Paris Saint Germain.

Fratele emirului Qatarului, Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că negocierile dintre Lionel Messi și Paris Saint Germain au ajuns la final. Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani este implicat direct la clubul francez prin Qatar Sports Investments, compania care este proprietarul formației din Paris.

Acum, și Le Parisien scrie că oficialii clubului din Paris le-ar fi confirmat deja jucătorilor și angajaților că Messi va semna. „Cele două părți s-au înțeles în mare. Mai lipsește doar să se așeze pentru a redacta documentele necesare”, informează sursa citată.

Totodată, jurnaliștii francezi mai afirmă că gruparea de pe Parc des Princes a închiriat Turnul Eiffel pentru data de 10 august. Ultima dată când PSG a închiriat monumentul s-a întâmplat în urmă cu 4 ani, când Neymar Jr. a semnat cu echipa din capitala Franței.

De asemenea, cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat negocierile dintre Lionel Messi și PSG. Acesta susține că starul argentinian va semna un contract valabil pe două sezoane, până în luna iunie a anului 2023. Totodată, jurnaliștii francezi de la L’Equipe informează că Lionel Messi ar urma să încaseze un salariu anual de 20 de milioane de euro net, plus bonusuri de performanță.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: