Liderul Ligii 4 Gorj a pierdut meciul cu Jiul Rovinari

CSO Turceni a suferit un eşec un play-off în etapa a patra, intermediară, programată la mijlocul săptămânii. Cei care i-au administrat campioanei această înfrângere au fost jucătorii de la Jiul Rovinari, formaţia pe care oaspeţii o învinseseră duminică, în finala cupei.

Etapa intermediară din play-off-ul Ligii 4 Gorj a adus o primă surpriză. Campioană deja în acest sezon, CSO Turceni a cedat pe terenul celor de la Jiul Rovinari, scorul partidei fiind de 4-2 pentru gazde. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în week-end-ul trecut în finala Cupei României, acolo unde învingătoare a fost campioana din acest sezon, CSO Turceni. În cel de-al doilea meci al etapei cu numărul 4 din play-off s-au înscris tot şase goluri, Petrolul Bustuchin învingând acasă, cu scorul de 5-1, pe Internaţional Băleşti.  

În privinţa podiumului lucrurile sunt clare în ceea ce priveşte campioana dar locul doi încă se mai joacă, Petrolul Bustuchin fiind la patru puncte de ocupanta locului trei, Jiul Rovinari. În etapa a 5-a din acest week-end Jiul Rovinari se va deplasa la Băleşti iar Petrolul Bustuchin joacă pe terenul liderului, la Turceni.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: