Licee care nu au elevi să umple clasele

Mai multe licee din județul Gorj vor funcționa sub efectiv din cauza numărului scăzut de elevi.

În urma unei ședințe recente a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, s-a luat decizia de a aproba funcționarea sub efectiv a mai multor licee din județ.


Această măsură a fost necesară din cauza numărului insuficient de elevi înscriși la anumite clase pentru anul școlar în curs.


Printre unitățile de învățământ care au obținut aprobarea se numără Liceul Tehnologic Baia de Fier, care va funcționa sub efectiv la clasa a IX-a de învățământ profesional, și Liceul Tehnologic Roșia Jiu, care va avea aceeași situație tot la clasa a IX-a de învățământ profesional. 

De asemenea, Liceul Tehnologic Stoina a primit aprobarea de a funcționa sub efectiv la clasa a XI-a, în cadrul aceleași forme de învățământ profesional.

În plus, Liceul Tehnologic ”General Ioan Culcer” a solicitat și obținut modificarea planului de școlarizare, conform unei adrese înaintate în septembrie. Totodată, Liceul Tehnologic Motru va funcționa conform planului aprobat anterior, în baza unei solicitări transmise către Inspectoratul Școlar.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: