La volan, fără permis

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Aninoasa, a fost depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în timp ce conducea un autoturism pe DC 48 Costești, fără să aibă permis.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

 
 

De asemenea, la data de 29 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, în trafic, un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 Călugăreni.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: