Jurnalista Carla Tănasie, premiată de Casa Regală a României!

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în această săptămână, în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal, o seară consacrată Curajului Civic. Cu această ocazie a fost premiată și jurnalista din Gorj Carla Tănasie, acum jurnalist la Digi 24. Acum un an, pe 1 decembrie,  Carla Tănasie începea, în Gorj, campania națională de donare de sânge- Avem același sânge. 

Seara regală a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea şi ducerea la bun sfârşit a meseriei pe care o practică, dar şi unor organizaţii-lider din România şi din Republica Moldova, care inspiră respectul societăţii prin implicarea lor neobosită în binele comunităţii.

Printre cei care au primit diplome în cadrul ceremoniei găzduite de Majestatea Sa Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort, la Palatul Regal, s-a aflat și jurnalista Carla Tănasie, din Târgu Jiu, care a fost premiată de Casa Regală a României pentru campania de donare de sânge „Avem același sânge” de la Digi 24.

Casa Regală a României a oferit două distincții Digi24 în cadrul evenimentului dedicat Curajului civic. Campania Națională “Avem același sânge” a fost premiată la secțiunea „Salvatori de Vieți”, iar Cristina Cileacu și Gabriel Necșulescu au fost premiați la categoria “Jurnalism în zone de conflict și în situații de risc”, pentru transmisiunile din Israel.

„Seara Regală dedicată Curajului civic este la cea de-a doua ediție și s-a desfășurat în prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei, Alteței Sale Regale Principele Radu și Alteței Sale Regale Principesa Sofia. Recunoașterea onorifică este in primul rând pentru cei peste 4 mii de donatori care ni s-au alăturat și care au salvat prin gestul lor peste 13.300 de pacienți. Le mulțumesc colegilor mei pe care nu îi vedeți la televizor, colegilor care au ajutat la transmisiunile live, personalului medical din centrele de transfuzie și autorităților locale“, a transmis jurnalista Carla Tănasie pe pagina de facebook.

Casa Regală a explicat că a oferit aceste diplome "în semn de înţelegere şi de admiraţie faţă de acea parte dintre personalităţile societăţii româneşti care este caracterizată prin curaj, modestie şi profesionalism, umanitate, înţelegerea celui de alături, patriotism şi, de multe ori, anonimat", după cum a afirmat Alteţa Sa Regală Principele Radu în cadrul evenimentului.

Galerie foto






Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: