Protestul polițiștilor gorjeni, "refuzat" de Primăria Târgu Jiu

Polițiștii gorjeni se pregătesc de proteste! Oamenii legii au vrut să își strige nemulțumirile în Piața Prefecturii în prima zi a lunii decembrie. Acțiunea nu a primit aprobare din partea primăriei municipiului Târgu Jiu. 

Protestul nu a primit aprobare din partea administrației locale din cauza faptului că pe 1 Decembrie sunt programate evenimente specifice Zilei Naționale a României. 

"Având în vedere manifestările ce se organizează cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Târgu Jiu nu a autorizat acțiunea de protest din Piața Prefecturii. Este clar că revendicarile colegilor noștri sunt legitime și cu toții suntem afectați de condițiile actuale de lucru și de trai și nimeni nu ne poate lua dreptul la libera exprimare, însă cei care participă la protest este posibil sa suporte unele consecințe (deși ar fi de preferat sa nu). In viitor, in situația în care există solicitari din partea dumneavoastră vom putea organiza astfel de acțiuni, cu respectarea prevederilor legale", au transmis reprezentanții SNPPC.

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: