Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu revin la Sala Sporturilor

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu își continuă în această săptămână seria meciurilor din Campionatul Național. Sâmbătă, 30 septembrie, echipa pregătită de Paula Pagnejer va juca, pe teren propriu, contra formației LPS FL. Fleșeriu Sebeș.

Junioarele 3 revin în Sala Sporturilor din Târgu Jiu la finalul acestei săptămâni pentru duelul cu ardelencele de la Sebeș, informează site-ul oficial. După un început excelent de campionat, cu o victorie categorică în prima etapă, junioarele Paulei Pagnejer au pierdut surprinzător, etapa trecută, la Petroșani iar acum sunt hotărâte să-și treacă în cont o nouă victorie în campionat.  

”Revenim acasă pentru un meci în compania fetelor de la Sebeș, într-un meci în care ne dorim victoria, dar mai ales ne dorim să ne revenim după dușul rece de la Petroșani. Echipa din Sebeș este la început de drum, așadar cred că va fi un meci facil pentru fete, în care voi încerca să rulez tot lotul. Sper ca fetele să facă un meci cât mai bun, dar mai ales sa obțină o victorie de moral. Forza Panterele!”, a precizat antrenoarea Paula Pagnejer pentru csmtargujiu.ro.

Partida, care contează pentru etapa a 3-a, va începe sâmbătă la ora 11:00.

LOT CSM Târgu Jiu Junioare 3: Elena Anuțoiu, Andrada Văduva, Ana Maria Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Dana Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Yasmina Sfiea, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Adelina Dugaia, Anastasia Găvănescu, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Antonia Vîrțan. Antrenor: Paula Pagnejer.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

Seria H – Etapa 3

Târgu Jiu, Sala Sporturilor, 30.09.2023, Ora 11.00

CSM TÂRGU JIU – LPS FL. FLEȘERIU SEBEȘ

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: