Universitatea Craiova n-a putut trece de penultima clasată din Liga 2!

Universitatea Craiova nu a putut trece în primul meci din grupele cupei de divizionara secundă CS Tunari. Penultima clasată din Liga 2 a ținut-o în șah pe Craiova, scor 1-1, în prima etapă a grupelor din Cupa României Betano.

Craiova a început bine meciul cu penultima clasată din Liga 2. Oltenii au controlat jocul, au încercat să creeze pericol prin pase la nivelul gazonului, însă au fost vizibil incomodați de suprafața de joc aflată în condiții deplorabile.

Atanas Trică, rezervă în campionat, a avut o mare ocazie de a marca în Cupă. 

Universitatea Craiova a dominat prima repriză, dar s-a trezit condusă în primul minut al părții a doua. Badelj a comis o gafă uriașă și i-a ajutat pe cei de la CS Tunari să deschidă scorul. Stoperul a vrut să îi paseze portarului, dar a lovit mingea prea ușor și i-a așezat-o perfect lui Mitrică. Atacantul gazdelor nu l-a iertat pe Lazar și l-a învins cu un șut plasat, la colțul lung. 

Craiova a reușit să egaleze cu noroc. Kojlic a executat o lovitură liberă de la 17 metri la colțul lung, balonul l-a lovit pe Markovic, aflat lângă zid, și a intrat în plasă.

Cu excepţia lui Houri, primul 11 al Craiovei a fost schimbat faţă de meciul precedent, de la Cluj, dar nici Tunariul n-a mizat pe formula de bază, inclusiv jucătorul lor exponenţial, Ivanovski, fiind menajat. 

Trupa lui Papură a evitat înfrângerea în minutul 90, cu noroc, la un şut al lui Kurtic care l-a nimerit pe Markovic. 

După ce, anul trecut, sub comanda lui Mirel Rădoi, a trăit ruşinea de la Zlatna, contra echipei de liga a treia CS Ocna Mureş, Universitatea mai bifează un rezultat dezonorant în Cupa României. 

Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: