Investiții fără cap într-o localitate turistică din Gorj

Localnicii din comuna gorjeană Baia de Fier semnalează pe Facebook câteva investiții fără cap în localitate. Cele mai multe țin de trotuarele care încep brusc și se termină la fel mai ales în zonele intens tranzitate de turiști. 

Adi Ecovescu a postat pe Facebook câteva fotografii însoțite de nemulțumirile sale: "Las si eu aici cateva poze ce arata o parte din "investitiile" si ingineriile realizate in comuna noastra si pe banii locuitorilor (sincer mi se pare penibil pentru o comuna tursitica europeana si o bataie de joc la adresa locuitorilor, pe langa multe altele).

1. POZA 1: Asa zisul "trotuar" de la iesirea din pestera se termina brusc si incepe pe partea opusa a drumului -> pentru astfel de "inginerii" exista asa numita "trecere de pietoni" care dupa cum se vede lipseste.

2. POZA 2: Acest trotuar mirific ajunge in fata bisericii si se termina/incepe cu cele 2 banci -> ce facem aici, le sarim sau trecem pe sub ele? (Inteleg ca a fost si este greu de gasit o solutie, poate se pot muta langa zidul bisericii ca sa elibereze trotuarul...nu stiu, zic si eu).

3. POZA 3 SI 4: Acum ca avem acest trotuar, sa ii zicem asa, de la pestera si pana in centru am vazut cel putin 10 masini parcate, lemne si altele care ocupa trotuarul.Cred ca intelegem gresit care este scopul.

Sa nu mai vorbim despre cum a fost pozitionat trotuarul.

Oare proiectul asta a fost gandit si aprobat de un elev de liceu? Mi se pare ireal, o mizerie conceputa de un novice (ca sa nu jignesc)", a scris acesta.

A mai punctat și problema gunoaielor din zona bisericii. Gorjeanul sugerează că un tomberon pus acolo ar face să dispară această problemă. 

Galerie foto


Vizualizări: 8,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: