Interlop scăpat printre degete de polițiști. E dat în urmărire. Update: Ce spun autorităţile

Update: "La data de  01 septembrie a.c., în jurul orei 02:00, în urma unui apel la 112 primit de Poliția Municipiului Târgu-Jiu, mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, au intervenit pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane care se aflau în incinta unui local public din municipiul Târgu-Jiu. Pe timpul efectuării verificărilor la fața locului, unul dintre bărbați a devenit recalcitrant și agresiv cu forțele de ordine, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia. Atât pe timpul intervenției, cât și a transportului la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, bărbatul a adresat amenințări cu acte de violență jandarmului care l-a imobilizat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, pentru competentă soluționare", spun reprezentanţii IJJ Gorj.

Un tânăr de 29 de ani din Târgu Jiu, Robert Chiriac, recidivist, implicat acum câteva zile într-un nou scandal cu oamenii legii, a scăpat de polițtii care-i păzeau casa pentru a pune în executare un mandat. El a fost condamnat la închisoare.

Surse spun că se aștepta decizia instanței din Craiova, astfel că două mașini ale poliției au rămas în zona în care locuiește Chiriac. 

Curtea de Apel Craiova a respins, luni, apelul declarat de Robert Gheorghe Chiriac împotriva sentinței Judecătoriei Târgu Jiu prin care a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Chiriac nu ajunsese de mult acasă, dat fiind că în weekend el a fost reținut pentru un scandal la un restaurant din Târgu Jiu. A devenit celebru după ce Sindicatul Europol a publicat un clip în care el îi înjura pe polițișt și-i amenința că îi face ”varză” cu ”35 de bricege”.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii sunt în alertă.

Vizualizări: 3,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: