Iată de ce e bine să alegi un suport de monitor, pentru a te simți confortabil când lucrezi 

Sunt multe persoane care lucrează la birou sau de acasă în poziții inconfortabile pentru ochi și spate. Cele mai multe dintre ele se plâng frecvent de dureri de cap sau de umeri, neștiind că acestea au o cauză comună: distanța nepotrivită pe care stă monitorul. Pentru genul acesta de probleme există o soluție perfectă și anume suportul de monitoare. 

Adaptate atât pentru gameri, cât și pentru cei care lucrează cu mai multe monitoare, aceste suporturi sunt practice, ergonomice și ajută la o postură corectă a corpului. Care sunt avantajele achiziției, aflăm mai jos. 

Avantajul de a avea un suport monitor birou aici 

Nu întotdeauna ținem cont de alegerea unei distanțe potrivite pentru a putea lucra la laptop sau cu monitoarele, asta se întâmplă destul de des. Și poziția corectă contează, dar atunci când ești interesat de acest lucru, găsești suport monitor birou aici. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, dar totuși flexibile, pentru ca monitoarele să poată fi montate. 

Brațele sunt ajustabile, realizate dintr-o combinație de oțel și aluminiu ceea ce permite instalarea ușoară a plăcilor Vesa. Pe de altă parte, biroul de lucru va arăta mult mai ordonat datorită unui sistem integrat de organizare a cablurilor. Nu doar utile, aceste brațe de monitor au dublă funcție, atât estetică, cât și practică. Iată, deci, cum achiziția unui suport de monitoare poate rezolva mai multe probleme odată. 

Organizarea biroului devine mult mai ușoară 

De câte ori nu s-a întâmplat să nu găsim ceva pe birou sau acesta să fie dezordonat, îngreunându-ne astfel munca? Nimic mai simplu decât acesta să revină la ordine cu ajutorul instalării unui suport de monitoare. În felul acesta, se va crea spațiu pentru documente importante, mousse și, evident, pentru tastatura de control. 

Datorită unui suport de monitoare livrat de pe Stabledesk.ro, se reglează înălțimea ecranului pentru ca aceasta să se potrivească la nivelul ochilor. Beneficiile vor apărea imediat. Ochii nu se vor obosi sau lăcrima, iar postura corpului va fi cea corectă și relaxată. 

Mai sunt persoane care lucrează cu mai multe monitoare odată. Acestea au nevoie de o ordine în alinierea ecranelor, ca să le fie mult mai ușor să urmărească ce se vede acolo. Așadar, achiziția unui suport de monitor aduce aceste avantaje, iar alegerea celui adecvat se poate face cu ajutorul dat de echipa de la StableDesk. 

Livrare gratuită pentru toate produsele - profită acum 

Pe site se găsesc multe modele de suporturi monitoare, important este să se aleagă suportul potrivit pentru nevoile fiecărei persoane. Astfel, fiecare model prezintă anumite caracteristici tehnice care sunt prezentate pe larg în descriere. Modele clasice sau dimpotrivă moderne, cele cu iluminare LED surprind prin funcțiile prezentate, iar costul este ceva mai ridicat. 

Produsele StableDesk de tipul birouri reglabile, scaune ergonomice și accesoriile, contribuie la o experiență plăcută la birou, fără stres sau oboseală prelungită. Inclusiv birourile de gaming prezintă aceste proprietăți. 

Pentru detalii sau comenzi se accesează site-ul oficial stabledesk.ro. 

Contact: [email protected]

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: