Gorjean condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis fosta iubită

Tânărul care și-a ucis fosta iubită în plină stradă a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia vine de la Tribunalul Gorj, însă nu este definitivă. Raimond Căldăraru trebuie să achite și daune morale în valoare de 100 de mii de lei familiei tinerei pe care a omorât-o, în vara anului trecut.

El este în arest din iulie 2021 și a fost trimis în judecată pentru omor calificat și lipsire de libertate.

"Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: (...) condamnă inculpatul CĂLDĂRARU CĂLIN RAIMOND, la: - detenţiunea pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat cu premeditare împotriva persoanei vătămate Martin Ionela Denisa", a decis Tribunalul Gorj.

De asemenea, instanța a decis ca acesta să plătească și daune morale în valoare de 100 de mii de lei familiei: "obligă inculpatul să plătească părţilor civile, despăgubiri, în cuantum de câte 100.000 lei, cu titlu de daune morale, pentru fiecare. În baza art. 397 rap. la art. 2502 C.pr.pen., men?ine măsura asiguratorie a sechestrului asupra autoturismului marca --- seria --, fabricat în anul 2007, culoare gri, cu numărul de înmatriculare ----, evaluat provizoriu la suma de 3.000 de euro, aflat în proprietatea inculpatului Căldăraru Călin Raimond, măsură dispusă prin ordonanta din data de 31.08.2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, restituit martorului Căldăraru Pendus, în calitate de custode, acesta având posibilitatea de a folosi autoturismul, prin aceea?i ordonan?ă, pusă în aplicare la 7.09.2021. În baza art. 398 C.pr.pen. cu aplicarea art. 274 alin. (1) C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 3.866 lei cheltuielile judiciare avansate de stat, din care suma de 866 lei cheltuieli din faza urmăririi penale", au mai decis magistrații gorjeni.

Sentința nu este definitivă.

Tânărul nu s-a putut împăca deloc cu ideea că tânăra nu mai voia să continue relația cu el așa că a început s-o urmărească, s-o amenințe cu moartea și, într-o seară, a văzut-o, a urmărit-o în trafic cu un alt bărbat.

După ce l-a șicanat în trafic câțiva kilometri, l-a forțat să oprească și atunci a scos fata din mașină. A înjunghiat-o de mai multe chiar în mijlocul drumului, apoi a băgat-o în mașină și s-a plimbat din Novaci până la Târgu Jiu cu trupul neînsuflețit. A fost prins de polițiști abia după ce tatăl său le-a spus anchetatorilor unde se afla.

Vizualizări: 1,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: