Gilortul Cărbunești a reușit scorul etapei în Liga 3!

Gilortul Târgu Cărbunești s-a impus la scor în fața colegei de serie CSO Turceni în etapa din weekend. Gorjenii au reușit astfel scorul etapei din toate seriile Ligii 3.

Etapa cu numărul 13 a fost cu noroc pentru Gilortul Cărbunești dar nu și pentru cealaltă echipă de Liga 3 din Gorj care evoluează în seria 7. Elevii lui Mario Găman și Boby Staicu s-au impus categoric în fața celor de la CSO Turceni. „Șase goluri și patru bare a fost opera jucătorilor noștri, iar Aurel Lupu de la oaspeți a contribuit cu un autogol la succesul Gilortului. Vizitatorii au trecut în avantaj prin golul lui Mainerici din penalty. Centralul Iviniș a sancționat cu fault intervenția lui Iuțalîm, care a boxat balonul, dar a considerat că a lovit și un adversar. Ulrich Siewe a reușit primul gol pentru Gilortul cu un șut de pe linia careului mic, iar Constantin Roncea a reluat în poartă centrarea lui Siewe și a trimis echipa noastră în avantaj la vestiare. La 10 minute de la reluare, Bubuioc primește cel de-al doilea cartonaș galben pentru proteste și este trimis la cabine. De aici și până la finalul partidei urmează un galop de sănătate al băieților noștri. Ionuț Gîlcescu îl învinge din 7-8 m pe Trandafir, iar Aurel Lupu deviază în propria poartă mingea centrată de Popescu. Alexandru Avrămescu transformă penalty-ul obținut de Săulescu. Ionuț Gîlcescu realizează dubla trimițând cu capul în plasă mingea centrată din corner de Habet. Sebastian Popescu stabilește scorul final în ultimul minut de joc cu un șut din colțul suprafeței de poartă”, se arată în cronica acestui meci care a dat scorul etapei în Liga 3.

Vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 14:00, Gilortul va disputa următorul joc din campionat. Adversară îi va fi formația Jiul Petroșani, iar partida se va disputa pe Stadionul Petre Libardi din Petroșani.

Gilortul – CSO Turceni 7-1 (2-1)

Au marcat: Ulrich Siewe (34’), Constantin Roncea (45’), Ionuț Gîlcescu (64’, 80’), Aurel Lupu (70’ – autogol), Alexandru Avrămescu (76’ – penalty), Sebastian Popescu (90’)/Ionuț Mainerici (20’ – penalty)

Cartonașe galbene: Iuțalîm, Roncea, Habet/Dăianu.

Cartonaș roșu: Bubuioc (55’).

Gilortul: Iuțalîm – Bărănescu (78’ Nejoiu), Siewe, Marina, Popescu – Avrămescu (cpt), Pătrășcoiu (65’ Habet) – Șerbulescu (46’ Meliță), Dănăricu (72’ Brujan), Roncea (65’ Săulescu) – Gîlcescu.

Rezerve neutilizate: Oprița – Gheorghe, Marica, Lazăr.

Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.

CSO Turceni: Trandafir – Tudorache (cpt, 70’ Vasile), Lupu, Dăianu, Chirițoiu (46’ Gîlceavă) – Rovența (46’ Păleanu), Scurtu (70’ Unguru), Neacșu, Mainerici – David (cpt, 59’ Sorea), Bubuioc.

Rezerve neutilizate: Crețan – Pușerea, Murgilă.

Antrenor: Viorel Cojocaru.

Arbitri: Darius-Florin Iviniș (Zlatna) – Cristian-Marian Ciorbea (Braşov), Dan-Florin Puiu (Brașov).

Observator de arbitri: Dan-Alexandru Miholcea (Bocșa).

Delegat de joc: Dorin Micșa (Timișoara).

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: