România merge din nou la Euro după opt ani!

România a câștigat meciul cu Israel din Ungaria și a pus capăt secetei de 8 ani fără prezențe la turneul final pentru națională. Ianis Hagi a fost cel care a înscris golul victoriei în meciul cu Israel.

Partida dintre Israel și România s-a disputat sâmbătă seară, în Ungaria, în cadrul etapei a noua a Grupei I din preliminariile Campionatului European din 2024. Meciul s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-1, după golurile marcate de către George Pușcaș, în minutul 10, respectiv Ianis Hagi, în minutul 63. Israelienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Zahavi.

Jucătorii echipei naționale s-au bucurat cu fanii prezenți pe Pancho Arena de calificarea la EURO 2024.

Victoria cu Israel, 2-1, i-a făcut pe tricolori să fie prezenți matematic la turneul final și să se dueleze cu Elveția, pe Arena Națională, pe 21 noiembrie, pentru prima poziție din Grupa I.

România avea nevoie doar de un egal contra Israelului pentru a-și asigura calificarea la Campionatul European din Germania. Însă, tricolorii nu s-au mulțumit cu un singur punct și au obținut o victorie, 2-1, care le oferă șansă să se bată cu Elveția pentru prima poziție din Grupa I.

Victoria a adus o adevărată descătușare în rândul tricolorilor, care s-au bucurat cu cei 400 de fani care au făcut deplasarea până în orașul Felcsut pentru a-și susține favoriții.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: