Surpriză în primul meci din Cupa EHF de la Târgu Jiu. Andrieș e sigur de calificare!

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au reușit să producă surpriza în primul meci european de la Târgu Jiu al echipei feminine a Clubului Sportiv Municipal. Antrenorul Liviu Andrieș a declarat că e sigur de calificare echipei sale în grupele Cupei EHF.

„Sprijinul vostru a fost fantastic! Vă așteptăm și mâine pentru calificare”, le-a transmis CSM Târgu Jiu fanilor echipei după meciul disputat sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în turul 3 din preliminariile cupei EHF.

A fost consemnată cu această ocazie prima victorie a CSM Târgu Jiu în competiția europeană Cupa EHF. Jucătoarele pregătite de Liviu Andrieș s-au impus în fața suedezelor de la HK Onnereds cu scorul de 29 – 27 și pornesc ca favorite în cel de-al doilea meci care decide echipa calificată în grupe, joc programat duminică, la aceeași oră, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

În acest moment doar un singur meci mai desparte CSM Târgu Jiu de o participare în grupele EHF. Dacă în primul meci de sâmbătă seară echipa din Suedia a fost considerată gazdă și a pierdut, în meciul de duminică CSM Târgu Jiu este gazda jocului și este sigură de calificare, după cum și declara antrenorul Liviu Andrieș, chiar înaintea primului meci din turul 3. „Un moment deosebit de plăcut și de important pentru fiecare dintre noi și cred că ne vom ridica la nivelul acestei competiții și la nivelul acestui tur trei al Cupei EHF. Sunt convins că sâmbătă și duminică vom face jocuri nemaipomenite și la final ne vom bucura de o calificare istorică în grupele EHF!” a spus antrenorul Andrieș care are deja experiență în astfel de meciuri internaționale și cunoaște valoarea competitoarelor.

Galerie foto


Vizualizări: 2,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: