Au debutat cu o victorie în Cupa EHF și au scris istorie!

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a debutat sâmbătă cu o victorie în meciurile pe care le dispută în weekend în preliminariile Cupei EHF. Gorjencele s-au impus în fața suedezelor de la HK Onnereds cu scorul de 29-27 și au scris istorie pentru clubul primăriei.

Deși juca totuși cu o echipă de tradiție în handbalul suedez, CSM Târgu Jiu a reușit să producă o surpriză fanilor și a debutat cu o victorie în meciurile din Cupa EHF.  Indiferent dacă va merge sau nu în grupe, echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu deja și-a depășit condiția de debutantă în prima ligă feminină a României, ajungând în premieră într-o cupă europeană, acolo unde ajung, de regulă, formații cu bugete impresionante și cu condiții mult mai bune decât cele de la Târgu Jiu.

Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a reușit să câștige, scor 29-27, la pauză 17-14, prima partidă din dubla confruntare cu Onnerdes, din Suedia, din Turul 3 preliminar al EHF European League Women. ”Este o victorie și trebuie să ne bucurăm de acest lucru. Este prima noastră participare în cupele europene. Este o victorie care ne dă moral, dar trebuie să fim foarte atenți la meciul de duminică”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș, după prima victorie europeană a CSM Târgu Jiu.

Astfel, CSM Târgu Jiu, a început cu dreptul aventura în Europa susținută de peste 1000 de spectatori care au luat cu asalt Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Duminică seară, CSM Târgu Jiu și Onnereds vor juca de la ora 18:00, meciul doi din Turul 3 preliminar al EHF European League Women.

Galerie foto





Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: