Funcție pentru Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a fost reales, sâmbătă, preşedinte al Pro România în urma congresului partidului care s-a desfăşurat la Bucureşti. De asemenea, europarlamentarul Corina Creţu a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii, iar Alin Văcaru va fi secretar general.

Prim-vicepreşedinţii aleși sunt Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu, Bogdan Ivan şi Florin Stancu, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului.

„Vrem în 2024 să oferim pentru acei oameni din România care vor altceva decât e acum o variantă şi ne vom lupta mai bine pentru ideile în care credem”, a declarat Victor Ponta în cadrul evenimentului, conform News.ro.

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit consilier onorific pe fostul prim-ministru PSD Victor Ponta, care a demisionat în urma tragediei din Colectiv. Fostul președinte al PSD a cochetat cu AUR, în ultimul an, și declara, în februarie, după o întâlnire cu George Simion, că este „deschis să sprijine, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR”.

Vizualizări: 3,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: