FRF a stabilit meciurile barajelor de promovare în Liga 3

Federația Română de Fotbal a stabilit marți, 6 februarie 2024, prin tragere la sorți, duelurile din barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25. Campioana Gorjului a fost repartizată în Regiunea 4 alături de echipele din Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara.

Jocurile rezultate se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30. 

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute. Acum a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total. Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2024/25, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Meciurile rezultate în urma tragerii la sorți sunt:

    Regiunea 1: Botoșani – Iași, Suceava – Vaslui, Neamț – Bacău,

    Regiunea 2: Bihor – Maramureș, Bistrița-Năsăud – Satu Mare, Cluj – Sălaj,

    Regiunea 3: Brașov – Alba, Sibiu – Harghita, Mureș – Covasna,

    Regiunea 4: Mehedinți – Gorj, Caraș-Severin – Timiș, Arad – Hunedoara,

    Regiunea 5: Olt – Vâlcea, Argeș – Teleorman, Dâmbovița – Dolj,

    Regiunea 6: Ilfov – București, Călărași – Ialomița, Giurgiu – Prahova,

    Regiunea 7: Vrancea – Buzău, Brăila – Tulcea, Galați – Constanța.

Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfășoare pe terenul echipe adverse.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: