Învinși în cantonament de o echipă din Serbia 

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost învinsă în cantonament de o echipă din prima ligă din Serbia și a învins o formație din eșalonul trei. Echipa lui Călin Cojocaru se află de o săptămână în cantonament. 

Echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocaru a disputat, sâmbătă și duminică, câte un meci amical, în care a înregistrat un eșec și o victorie. 

Înfrângerea a fost contra prim-divizionarei din Serbia FK Zeleznicar Pancevo, scor 0-2, iar succesul trupei antrenată de Călin Cojocaru a venit în fața formației OFK Becej, scor 4-1, formație ce activează în liga a treia a țării vecine.

Din locul de cantonament, echipa lui Cojocaru s-a deplasat la Panciova, oraș aflat lângă Dunăre, aproape de Belgrad, unde a întâlnit FK Zeleznicar Pancevo, clasata pe locul 14 din 16 în prima ligă sârbă, după 19 etape din actualul sezon. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de atacantul Strahinja Jovanovic în minutele 32 și 70, după cum a anunțat liga2.ro.

Din lotul utilizat la cele două meciuri din weekend se poate remarca în continuare absența camerunezului Aziz Njoya Njifakue despre care antrenorul spunea că va ajunge mai târziu la reunirea lotului, ca și ceilalți jucători străini care au avut vacanță mai lungă decât românii din lot.

Echipa lui Cojocaru este din 29 ianuarie în cantonamentul din Serbia, iar până acum a disputat trei amicale. În primul test a trecut cu 1-0 cu OFK Vrsac , din liga a doua sârbă, iar până la revenirea în țară, programată pe 8 februarie, mai are programate două amicale cu formații din zonă.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: