Fost sediu Petrom transformat în centru social

Un centru multifuncțional va fi realizat în comuna Stoina cu bani de la Compania Națională de Investiții. Centrul va fi amenajat în fostul sediu de birouri al Petromului, cedat de societate primăriei din localitate.

 

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 6.900.000 de lei. "O să amenajăm în fostul sediu de birouri al Petromului un centru multifuncțional pentru servicii sociale. Locația am primit cu titlu gratuit de la societate și amenajarea clădirii o să o facem cu bani de la CNI. Atunci când va fi gata centrul, aici vom muta serviciile sociale, asistentul comunitare dar o să amenajăm și două cabinete de asistență medicală, o sală de mese și un spațiu de relaxare și de petrecere a timpului liber. Va fi și o cameră cu câteva paturi unde bătrânii se pot odihni”, a precizat primarul din Stoina Laurențiu Anghel.

Autoritățile locale din comuna Stoina recunosc faptul că localitatea este destul de îmbătrânită, majoritatea vârstnicilor rămânând singuri după ce copiii și nepoții au plecat în străinătate.

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: