Scoarța: Alimente pentru familiile defavorizate

Autoritățile din comuna gorjeană Scoarța le-au făcut o bucurie, înainte de Paște, mai multor familii nevoiașe din localitate. Au cumpărat alimente și le-au distribuit celor care avea cea mai mare nevoie să le pună ceva pe masă copiilor, de sărbători. 

Primăria Scoarța a distribuit aproximativ 100 de pachete cu alimente. Ajutoarele au fost cumpărate cu fonduri din bugetul local.

"Pentru unii, copilăria s-a încheiat prea devreme. Viața lor nu înseamnă joacă și amintiri frumoase cu prietenii și familia, iar în ochii lor se citește frica și nevoia de ajutor. Prin această situație trec mai mult de 36% din copiii din România, care se luptă în fiecare zi cu sărăcia și foamea. Fără resursele necesare, aceștia se îndreaptă ușor spre abandon școlar și excluziune socială. Pastele este acea perioadă a anului în care ne uităm în jurul nostru şi vrem să ajutăm cât mai mult ca şi persoanele cu mai puţine posibilităţi să se bucure de nişte Sărbători frumoase. Ne adunăm cât mai mulţi, cumpărăm cadouri, mâncare, pentru a ajuta familii defavorizate. 

Tocmai de aceea, Primăria și Consiliul local Scoarța au distribuit 97 de pachete alimentare la familii defavorizate de pe raza comunei pentru a aduce fericirea în casele lor, chiar dacă pentru o scurtă perioada de timp, pentru care altfel sărbătorile ar fi gri", a transmis primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: