Fiul primarului Ciocea, șef de organizație PNL

Echipa Partidului Național Liberal Gorj s-a mărit! În ședința Biroului Politic Județean, care a avut loc miercuri seara, au fost prezentați noii membri. Printre aceștia s-au aflat persoane cu experiență în politică, dar și persoane care nu au mai avut de a face până acum cu acest domeniu.


Printre „noile achiziții” ale PNL Gorj este fiul primarului din Bustuchin, Ion Ciocea. Marius Ciocea are 43 de ani și spre deosebire de tatăl său, primar cu ștate vechi, acesta nu a mai activat în politică sau administrație.  Printr-o postare pe Facebook, reprezentanții PNL Gorj și-au prezentat noii membri.

„Iosif  Bujiu, are 47 de ani, locuiește în Mușetești dintotdeauna. Este antreprenor, are 30 de angajați și nu a mai făcut niciodată politică. S-a alăturat echipei noastre pentru că vrea să câștige primăria Mușetești! Marius Dimulescu, are 39 de ani, este președintele celei mai puternice organizații USR din Oltenia, vicepreședinte al USR Gorj, consilier local și președintele USR Aninoasa. A candidat la alegerile locale și a obținut 905 voturi, cu doar 100 de voturi mai puțin față de primarul PSD. S-a alăturat echipei noastre fiind hotărât să câștige primăria Aninoasa! Radu Becheru, are 41 de ani, este președintele PMP Turburea, lucrează la Distrigaz, a candidat prima dată în 2020 și a reușit să obțină 2 consilieri. Este hotărât să câștige toate alegerile la Turburea și să obțină mandatul de primar ca președinte al PNL Turburea! Marius Ciocea, are 43 de ani, este antreprenor de succes, iar venirea sa în partid este încă o dovadă că organizația se întărește cu oameni de valoare!”, a transmis PNL Gorj.

Vizualizări: 2,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: