Fă primul pas pentru a deveni un contabil de succes și înscrie-te la cursurile Profei de Conta

Certificarea profesională aduce cu sine multe avantaje pe termen lung, însă este dificil de obținut strict prin metodele convenționale de pregătire pe care le ai la dispoziție. Deși școala reprezintă o cărămidă importantă la temelia carierei tale, este nevoie să pui în valoare tot ce ai asimilat și chiar să dezvolți, utilizând alte instrumente la care ai acces. Intră pe site-ul profadeconta și înscrie-te la unul dintre cursurile de contabilitate disponibile dacă îți dorești să avansezi rapid și sigur în carieră.

Alege modulul potrivit nivelului de la care pornești

Cu Profa de Conta, fiecare persoană are parte de un start adaptat condiției sale. Asta înseamnă că un începător nu va fi implicat direct în detaliile complexe ale contabilității, pe când cei care au experiență în domeniu nu vor fi nevoiți să reia tot ce știu deja. Acest lucru este posibil datorită faptului că ai la dispoziție cinci module distincte dintre care să alegi atunci când te înscrii, fiecare cu un grad diferit de complexitate. Primele patru se adresează tuturor celor care vor să stăpânească perfect contabilitatea financiară, iar cel din urmă vine ca o completare a tuturor celorlalte, fiind destinat celor care își doresc să cunoască tot ce se poate despre salarizare și administrare de personal.

Ce obții odată cu finalizarea unuia sau mai multor module

Din momentul în care te înscrii la unul dintre cursurile oferite de Profa de Conta, știi clar că teoria se îmbină perfect cu practica, pentru ca la final tot ceea ce ai dobândit să fie certificat printr-o diplomă de participare cu mare rezonanță în domeniu. Pe scurt, cu fiecare modul terminat, ești mai aproape de profesionistul care vrei să devii. Asimilezi fiecare concept și informație de bază pe care trebuie să o știi pentru a putea utiliza la adevărata valoare instrumentele contabile. Vei descoperi ce este și cum se utilizează planul de conturi, activul și pasivul, debitul și creditul în contabilitate. Vei ști să faci analize și evaluări contabile, să creezi și administrezi conturi analitice, să redactezi note contabile, să utilizezi “T”-uri, să urmărești traseul cifrelor și să aduci plus valoare companiei în care lucrezi.

Este un curs aplicat în totalitate pe situații reale, pe care le analizezi și cărora le găsești rezolvări în multiple moduri. Asta înseamnă că atunci când vei păși în câmpul muncii, vei fi pregătit să faci față cu brio tuturor provocărilor la care vei fi expus, fără ca niciuna să nu ți se mai pară prea complexă. Devii încrezător în propriile forțe, iar asta se va reflecta și în calitatea serviciilor pe care le prestezi, având posibilitatea să avansezi rapid.

Descoperă cât plătești pentru Calificare și Formare Profesională​

Investiția în propria dezvoltare este alegerea esențială pe care o poți face pentru a deveni mai bun și pentru a-ți crește încrederea în sine. Acest lucru s-ar traduce prin faptul că niciun cost nu e prea mare pentru a ajunge la punctul în care îți dorești, pe toate planurile, însă Profa de Conta îți propune un preț avantajos, raportat la toate beneficiile pe care ți le oferă. Un modul de 10 ore, dispus pe două zile, costă doar 350 de Euro plus TVA, sumă care se va amortiza rapid imediat ce începi să pui în practică tot ce ai învățat. În plus, datorită faptului că grupele de cursanți sunt restrânse, este mai ușor pentru fiecare să asimileze informațiile.

Dispui de toată pregătirea necesară pentru a deveni un contabil de succes dacă alegi Profa de Conta și vei avea ocazia de a învăța tainele acestui domeniu!

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: