Emoţii pentru tânăra din Gorj acuzată că a înşelat un italian cu aproape un milion de euro

Un nou termen în procesul gorjencei care a fost acuzată de un italian că l-a înşelat. Simona Mărgăian se va prezenta în faţa instanţei pe 5 iulie.

Atunci, magistraţii vor pune în discuţie încadrarea juridică a faptelor stabilite prin rechizitoriu. Femeia încă are sechestru pe o casă construită în Scoarţa, în 2011, pe mai multe terenuri, maşini şi apartamente din Bucureşti, Năvodari şi Ilfov.

În aprilie 2021, a început judecata în dosarul în care italianul Francesco Thiella acuza gorjeanca de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave. Potrivit rechizitoriului, suma cu care a fost păcălit italianul se apropie de 800 de mii de euro.

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de partea civilă, cetăţeanul italian T.F.A, în vârstă de 71 de ani la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii permanente, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naştere a unor copii şi realizare a unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi, apoi, în Bucureşti, în mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 de euro“, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul, care avea 73 de ani, când a început relaţia cu tânăra din Gorj, care avea 32 de ani la acea vreme, a venit de mai multe ori în Gorj, să participe la proces şi a cerut să i se facă dreptate. A acuzat-o pe blonda din Scoarţa că l-a adus în sapă de lemn şi vrea să recupereze banii pierduţi.

Vizualizări: 9,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: