Elevii din Târgu Jiu oferă ajutor unor familii aflate în dificultate

Elevii de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", alături de voluntarii Asociației Academia Creativă MULTILINGUA, au organizat cu succes un eveniment caritabil în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu, în data de 15 octombrie 2023, cu ocazia Zilei Recoltei.

Scopul evenimentului a fost să strângă fonduri pentru trei cazuri sociale.

Cu multă implicare și entuziasm, elevii și voluntarii au creat și vândut aranjamente de toamnă pe care ile-au confecționat cu mâinile lor. Aceștia nu s-au oprit aici, ci au pregătit și prăjituri pe care le-au oferit celor care s-au alăturat acțiunii.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către trei cazuri sociale. 

Familia din Mușetești: Această familie a fost puternic afectată de o furtună devastatoare care a lovit direct în casa lor, provocând pagube aproape totale. Fondurile colectate vor contribui la repararea și reconstrucția locuinței lor.


Familia din Runcu: O familie din Runcu, compusă din patru copii, dintre care unul suferă de autism, se confruntă cu dificultăți financiare semnificative. Prin acest act caritabil, se va oferi sprijin financiar pentru a acoperi nevoile de bază ale acestei familii vulnerabile.


Familie cu probleme de sănătate: O văduvă suferind de o boală incurabilă, alături de o mamă în aceeași situație, vor beneficia de fondurile strânse pentru a acoperi costurile tratamentului.
Acest act de generozitate și solidaritate evidențiază angajamentul și responsabilitatea elevilor 
 
 

Galerie foto


Vizualizări: 1,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: