Eleva de zece de la „Tudor”

Irina e una dintre cele două absolvente care au reușit să obțină zece pe linie după examenul de Bacalaureat. E absolventă a Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu și e descrisă de dascăli drept un copil inteligent și creativ, care a obținut rezultate remarcabile la multe competiții locale sau olimpiade naționale. 

Într-o postare pe pagina de Facebook, Colegiul Tudor Vladimirescu a enumerat rezultatele remarcabile pe care le-a obținut singura elevă care a luat zece pe linie la examenul de Bacalaureat din această vară.

“Irina Roibu (12B) – copilul inteligent, creativ, sensibil, în repetate rânduri premiată la olimpiade naționale, concursuri de creație literară și eseu filosofic. Acum, un ,,om mare" cu sufletul plin de recunoștință, iubitoare de poezie, ea însăși o poezie, își continuă împlinirea visului pășind pe următoarea treaptă... Mulțumiri și felicitări, Irina!

2022, Mențiune Specială la Olimpiada Națională de Limba Franceză, prof. coord. Loredana-Gabriela Stoian,  2022, Premiul Publicului, Festivalul Internațional al Filmului de Prevenire, Cetățenie și Tineret FestiPREV din La Rochelle, Franța, prof. coord. Loredana-Gabriela Stoian , 2022, Premiul III la secțiunea proză și Mențiune ME la secțiunea poezie a Concursului Național de Creație " Tinere Condeie ", prof. coord. Cristina Goanță ,  2023, participare la Olimpiada Națională de Limba Franceză,  prof. coord. Loredana-Gabriela Stoian,  2024, participare la Olimpiada Națională de Limba Franceză,  prof.  coord. Loredana-Gabriela Stoian și Ciprian Giugiuc, 2024, Mențiune ME,  Olimpiada Națională " Lectura ca Abilitate de Viață ", prof. coord. Cristina Goanță”.

Vizualizări: 1,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: