Drumurile și podurile din Gorj, verificate după cutremur

Toate drumurile și podurile din județul Gorj vor fi verificate în perioada imediat următoare de către Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu. Verificările se vor face ca urmare a cutremurului ce a avut loc sâmbătă dimineața, în zona noastră.

Șoferii sunt rugați de reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu să sesizeze orice neregulă pe care o descoperă.

„Angajații SDN Târgu Jiu inspectează toate podurile de pe rețeaua de drumuri naționale aflate în administrare, ca urmare a cutremurului care a avut loc în această dimineață în județul Gorj.
De altfel s-au verificat deja drumurile unde sunt posibile căderi de pietre pe carosabil. Rugăm participanții la trafic să sesizeze autoritățile dacă observă orice probleme întâlnite pe drumuri”, au transmis reprezentanții SDN Târgu Jiu.

Până în momentul de față nu au fost semnalate pagube materiale produse de cutremurul care a avut loc în zona Olteniei.

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a transmis că în ziua de 16 Iulie 2022, la ora 10:39:21 (ora locală a României), s-a produs în Oltenia, Gorj un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 5km.

Numeroși gorjeni au resimțit trepidațiile pământului și au afirmat că s-au speriat destul de tare.

Vizualizări: 3,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: