Recenzare 100% într-o localitate din Gorj

O localitate din județul Gorj anunță că a finalizat Recensământul populației! Este vorba despre comuna Bumbești-Pițic. Autoritățile locale se mândresc cu faptul că, după o muncă anevoioasă, au reușit să încheie la timp recenzarea cetățenilor.

„Vă aducem călduros la cunoştinţă că, în privinţa Recensământului populaţiei şi locuinţelor din România pe anul 2021, denumit oficial RPL 2021, localitatea noastră a finalizat cu succes acest proces. A fost o muncă de echipă complexă şi solicitantă, care a pretins multă atenţie, efort şi răbdare. Dar, la final, lucrurile ne-au adus satisfacţia cuvenită responsabilităţii împlinite”, a transmis Primăria Bumbești Pițic.

Dacă totuși mai sunt cetățeni care nu au fost recenzați, aceștia sunt rugați să contacteze autoritățile. “Care ştiţi că nu aţi reuşit să luaţi legătura cu echipa de recenzori ai primăriei noastre sau recenzorii noştri, din motive obiective, nu au reuşit să colecteze datele civile ale tuturor membrilor rezidenţi pe teritoriul comunei Bumbeşti-Piţic, vă adresăm rugămintea să ne contactaţi la sediul primăriei, pentru a putea să vă oferim tot spijinul necesar completării acestor date statistice”, au anunțat reprezentanții administrației locale.

În cea mai recentă statistică realizată la nivel național, județul Gorj s-a situat pe locul 4 în ceea ce privește gradul de autorecenzare și recenzare a populației.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a decis prelungirea cu o săptămână, de la 17 iulie până la 24 iulie, a perioadei de recenzare.

Vizualizări: 4,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: