Drum în pericol de a se surpa. Primăria are nevoie de 2 milioane de lei 

Un drum din comuna Slivilești este în pericol să se distrugă din cauza infiltrațiilor de apă. Drumul nu are rigole, iar cetățenii din satul Cojmănești sunt prea bătrâni ca să mai poată curăța șanțurile din fața caselor. Autoritățile locale au nevoie de 2.000.000 de lei pentru realizarea rigolelor de scurgere pe lângă drum.

Drumul din satul Cojmănești se deteriorează de la o zi la alta, mai ales în această perioadă. Din păcate, s-a ajuns în această situație din cauză că apa se infiltrează în carosabil pentru că nu are unde să se scurgă.

”Comuna Slivilești este din ce în ce mai săracă și mai bătrână. Majoritatea oamenilor sunt în vârstă și nu mai pot munci.  Au podețele de la poartă înfundate, m-am dus la ei și mie-au spus clar că ei nu mai pot și dacă eu găsesc pe cineva să le facă ei plătesc. Am decis să fac rigole și podețe pentru că altfel se distruge drumul”, a declarat Sorin Bucurescu, edilul din Slivilești.

Pentru această investiție, autoritățile locale ar avea nevoie de 2.000.000 de lei. ”O să facem rigole de scurgere doar pe o parte a drumului în tot satul.  Mă bazez foarte mult pe un sprijin de la Consiliul Județean pentru că altfel drumul acesta se va surpa. E o sumă destul de mare, însă investiția aceasta trebuie făcută de urgență”.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: