Doi frați reținuți după scandalul din Motru

Răsturnare de situație după scandalul din față sediului Poliției Motru, din Gorj. După ce inițial un bărbat a sunat la 112 să anunțe că a fost lovit de mașină și șoferul a fugit de la fața locului, anchetatorii au descoperit că, de fapt, n-a fost niciun accident.

Cei doi frați care au pus la cale totul au fost reținuți pentru 24 de ore după scandal. Ei sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Scandalul a pornit de la o mașină care a fost cumpărată de la unul dintre cei doi indivizi de un tânăr din Motru. Zilele trecute, când a văzut mașina pe o stradă din Motru, fostul proprietar a lovit-o intenționat cu autoturismul. După audierile din acest caz, potrivit unor martori, fostul proprietar s-a întins pe asfalt în fața mașinii în încercarea de a-l determina pe șofer să rămână pe loc. A sunat apoi la 112 și a anunțat că a fost lovit de mașină, însă odată ajuns la spital, medicii au constatat că nu avea nicio leziune. În acelasi dosar, fratele său e bănuit de lovire și alte violențe. 

Polițiștii au extins cercetările în acest dosar și au decis să-i rețină pe cei doi frați pentru 24 de ore.

Vizualizări: 4,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: