Decizie în cazul directorului din Primăria Târgu Jiu acuzat de abuz în serviciu

Răzvan Retezeanu, șeful Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Târgu Jiu, reținut marți seara de polițiștii gorjeni, pentru 24 de ore, a fost plasat sub control judiciar. 

Din cercetările efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că Retezeanu a autorizat în mod ilegal construirea unui ansamblu rezidențial pe raza municipiului Târgu Jiu. După 24 de ore petrecute în arestul IPJ Gorj, angajatul primăriei municipiului Târgu Jiu a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

„La data de 19 octombrie a.c., bărbatul de 47 de ani din municipiul Târgu-Jiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz in serviciu a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Gorj.

Retezeanu, lăudat de primarul Romanescu 

De fiecare dată când i s-a ivit ocazia, primarul municipiului Târgu Jiu, s-a lăudat cu activitatea condusă de Răzvan Retezeanu. 

„Echipa de la Urbanism a trecut printr-o schimbare radicală, iar acest lucru se reflectă în activitatea și rezultatele acestui serviciu deosebit de important din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Condusă acum de domnul Răzvan Retezeanu. Echipa este foarte eficientă. Mă bucur enorm că s-a putut depăși acea fază, iar acum eforturile se concentrează pe găsirea de soluții legale pentru a ajuta cetățenii”, declara, presei, primarul Marcel Romanescu.

Pănă la această oră, Marcel Romanescu nu a comentat în niciun fel cele petrecute cu angajatul din subordinea sa.

Vizualizări: 3,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: